I mitt bildgalleri finns det fyra olika underrubriker. Läs mer om vad de innehåller här nere.


Brudklänningar

I bildgalleriet som hittas i menyn, under rubriken Brudklänningar finns alla klänningar som jag har inne just nu. Klänningarna kommer och går. Vet du vilken sorts typ av klänning du söker men den kanske inte finns i galleriet just? Kom tillbaka och se om det har kommit någon ny klänning. Man kan även boka tid för en provning, kanske man hittar något man inte trodde man ville ha.  


Festklänningar

I bildgalleriet som hittas i menyn, under rubriken "Festklänningar" finns alla klänningar som jag har inne just nu. Finns både aftonklänningar, enklare klänningar och korta klänningar.


Dekoration och tillbehör

I bildgalleriet som hittas i menyn, under rubriken "Uthyres" finns det olika saker som man kan hyra till sitt bröllop eller fest.

  • Specifika bröllopsdekorationer
  • Bladgirlanger
  • Ljusslingor med batteri
  • Speglar att ha på borden
  • Champangeglas, karaffer
  • Små blomvaser
  • Bolero, jackor, paraplyn och handskar.Kärcher textiltvätt

En av de bästa investeringarna jag har gjort var att köpa en textiltvätt. Denna är tillräckligt stor för att tvätta en soffa eller säten i en personbil. Den är väldigt effektiv och man får känslan av att bilen är ny. Textiltvätten rymmer ca.10 liter vatten och är alltså större än de flesta som finns att hyra.
 Finns tre olika munstycken beroende på vad man skall tvätta. De två minsta passar bäst för soffor och bilsäten medan den största är tänkta för mattor, även heltäckningsmattor.


SUP-bräda

I mitt lager finns nu också två sup-bräder. Dessa går att hyra ifall man är nyfiken på Stand Up Paddling. Allt som behövs finns med i väskan. Kom ihåg att all paddling sker på egen risk och att ni inte är försäkrade via Beautiful Dress. Rekommenderas att använda flytväst. Max belastning på dessa bräder är 115 kg.

Tänk på miljön, köp begagnat